Om te Smurfen en onze ANWB in actie

No comments

Een ontzettend leuke week achter de rug, veel gasten allemaal enthousiast en volop genoten van alles: de buskes de mensen die men ontmoetten op de campings de campings zelf. En uiteraard onze mooie omgeving, dorpkes en wat nog meer in de Achterhoek. De Smurf wilde niet starten bij de Dearns vorige week dus onze At Neet Warkt Buwd’r kwam in actie. Er was nog een bus beschikbaar dus de bus omgeruild, die is direct bij thuiskomst bekekken en met een aanpassing stond hij de volgende dag klaar. Kreeg een middagje rust en ging toen weer op pad met nieuwe gasten. In de Smurf hangen nu, naast een dashboard vol kleine smufjes, nu ook 2 grote smurfen aan de spiegel. Men kwam verzeild op een pröttelmarkt en zag deze liggen en konden het niet laten nu nog meer sfeer in de Smurf te brengen. Onmeundig leuk zulke reacties. Deze week kom je ze weer tegen op de Achterhoekse wegen.

VauwayOm te Smurfen en onze ANWB in actie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *