Route over de grens van de Achterhoek

Dag 1

Route over de grens van de Achterhoek
Deze route is circa 240 km lang en gaat niet alleen over de grens van de Achterhoek maar ook langs diverse bezienswaardigheden. Zoals de bierbrouwerij in Rha, oude stadskade Zutphen, de witte Wieven en molen van Barchem, de leemputten in Winterswijk en…..

Op de vertrek dag ontvangt u van ons instructies over de bus en de route. Na het overzetten van uw bagage zwaaien wij u uit en wensen u Veul Plezier!!.
De navigatie leidt u over deze mooie route en in het roetebuukse staan de bezienswaardigheden vermeld. Uiteraard mag u ook vrij rond tokkelen in dit gebied.

Na de overdracht van de bus volgt u via de navigatie de route richting Bronckhorst. De meesten van u hebben deze dag nog gewerkt en komen eind van de middag bij ons aan. Vandaar dat de eerste camping niet zover van ons af ligt. Na aankomst op de camping kunt u de bus installeren op de gereserveerde plek. Stroom op de bus aansluiten en alles even opklappen en uitklappen en plof neer in de steulen.

Wel iedere avond een aantal woorden uit het boekje Achterhoek voor beginners leren, wij overhoren u bij terugkomst.

Dag 2

Dag 2
Na een heerlijke nacht en ontbijtje kunt u alles weer in en opklappen en de stroomkabel opruimen en we gaan de route weer vervolgen.
Via de oude stadskade in Zutphen komt u in een mooi bosrijkgebied terecht.
U bent vrij en blij met het busjes dus parkeer hem in een zandweggetje en geniet van de omgeving tijdens u lunch.
Heeft u onderweg veel gezien of misschien zelfs een dutje gedaan en komt u laat aan bij de camping. Dan kunt u in het navigatie systeem de camping selecteren en kiest deze de snelste route naar u slaapplaats in de buurt van Winterswijk/Winterswiek.

Dag 3

3e dag tja vast al u beetje het gevoel dat het je eigen busje is, maar we hopen echt dat je hem terugkomt brengen. Vandaag rijden we over de wegen via Winterswijk achter Gaanderen langs naar ’s Heerenbergh met het prachtige kasteel Bergh en de karakteristieke molen van Stokkum bekend van de fiets en sport evenementen. Verder naar het oude centrum van Doesburg met  historisch mooie panden en museums.Mocht u zich verslapen hebben of een sprongetje willen maken naar Doesburg pas dan de navigatie aan. Doesburg is echt een aanradertje.
Vanaf Doesburg komt u weer via Laag-Keppel en Hummelo naar Zelhem toe.
Daar lopen we samen de bus even na en pakt u uw bagage eruit en is uw avontuur door de Achterhoek afgelopen…….. voor dit moment want wij hebben meerdere routes en kies anders eens voor een verblijf in één van onze Retro Paradiso vouwwagentjes. Ook erg leuk, niet rijden maar wandelen en fietsen in en rond Zelhem.

Boek nu een accommodatie

VauwayRoute Achterhoek