‘De Smurf’ – Volkswagen busje huren

Retro kamperen en touren met de Smurf!

De Smurf is een Volkswagen T3 busje uit 1983 die door de jaren heen lekker origineel is gebleven. Zelfs de voetpomp om de waterkraan te bedienen is nog aanwezig. De Smurf VW bus beschikt nog over de originele bekleding. Wij hebben wel voor nieuwe stoelvulling en een ‘cool touch’-matras voor bovenin de cabine gezorgd, omdat we de nodige comfort tijdens uw verblijf toch ook heel belangrijk vinden.

Binnenin de Smurf zult u hier en daar de nodige gebruikssporen tegen kunnen komen. Dit is vanwege de retro inrichting natuurlijk niet te voorkomen, maar ook dat heeft zo zijn charme! Er is een losse luifel aanwezig evenals een standaard fietsdrager, navigatie, stoelen en een complete uitrusting van het keukenblok. De bordjes, kopjes, verlichting, keukenlinnen en beddengoed zijn allen aanwezig in retro jaren ’70 & ’80 stijl.

Het Volkswagen T3 busje komt uit 1983 waardoor er enige ‘littekens’ door het gebruik te zien zijn. Het busje is altijd goed onderhouden door een garagebedrijf die bekend is met oldtimers. Wij vinden het erg belangrijk dat u veilig en verantwoord met onze Smurf op pad kunt gaan! Deze blauwe Smurf heeft een 1.9 watergekoelde gereviseerde motor en rijdt alsof Gargamel hem op de hielen zit. Het rijden met de Smurf is een genot en wordt door velen gewaardeerd tijdens het rijden. Ook zult u veel opgestoken duimpjes en aanspraak op de camping krijgen met deze blauwe bezienswaardigheid op wielen.

Meer informatie

De prijzen voor het huren van het Volkswagen busje ‘De Smurf’:

 • Een 3-daagse ‘Het Wilde Oosten ‘-tour: € 390,-  Bekijk: Het Wide Oosten
  Arrangement inclusief het verblijf op de campings, de Retro Kamperen Achterhoek musea toegangskaart, het boek, de streekproducten en de totale beleaving van deze prachtige tour.
 • Een 3-daags retro verblijf Route A (Achterhoek) of Route B (Bronckhorst), inclusief 2 overnachtingen op een camping en streekproducten tuute.
  Prijs € 365,-  Bekijk: Grens Bronckhorst  Bekijk Route: Grens Achterhoek
 • Høken door de Achterhoek (mogelijk vanaf 2 overnachtingen), per overnachting: € 160,- Bekijk: Høken door de Achterhoek
 • Voorkeur dagen vrij/zat/zondag of dins/woens/donderdag maar bijna alles kan.Wilt u een extra nacht boeken? Dit is mogelijk voor € 140,- extra inclusief de kosten voor de camping dit via de mail/telefonisch aangeven

Van ons voor u aanwezig in het Volkswagen busje ‘De Smurf’:

 • Het boekje ‘Achterhoek voor beginners’.
 • Andere leuke ‘dialect’-boekjes en interessante lectuur over de Achterhoek.
 • Fietskaart met routes.
 • Een puzzeltje en spel ander ongein wat we verzameld hebben.
 • Lekkere streekproducten uit de Achterhoek in een ‘Mooi dai’je d’r bunt tuute’.
 • Eigen ANWB At Neet Warkt Buwd’r

1983

Blauw

Retro look van binnen

Fietsendrager
Retro fiets
als optie te huur

Bronckhorst ‘Wandelgemeente van het jaar 2018’! In 2021 niets verandert nog steeds mooi wandelen!

Dit zijn onze routes

Het Wilde Oosten

Deze route is dé belevenis van het ‘Wilde Oosten’. Op deze route maakt u ontspannen en gewoontjes kennis met de geschiedenis en de cultuur van de Achterhoek. Onder het genot van bijpassende muziek ontmoet u de grootste iconen uit de Achterhoek. Op de route liggen er nog leuke items op u te wachten en voor de  reis ontvangt u thuis al het boek The Wild East.
Door gebruik te maken van onze Retro Kamperen Achterhoek musea toegangskaart, biedt deze route u de mogelijkheid musea te bezoeken.
In bruikleen een MP3 speler, Tommie, Graafschap sjaaltjes, klompen veur extra beleving.

Route Achterhoek

De A van Achterhoek. Deze route is circa 300 km lang en gaat langs de grens van de Achterhoek. Route A is verdeeld over 3 dagen, inclusief 2 overnachtingen.

Route Bronckhorst

De B van Bronckhorst. Deze route is circa 130 km lang en gaat langs de grens van de gemeente Bronckhorst. Route B is verdeeld over 3 dagen, inclusief 2 overnachtingen.

Foto’s kieken: De Smurf

De Achterhoek, i-j mot d’r ewest waezen! Achterhoek, ik bun d’r ewest now i-j nog! Onmundig mooi dat i-jleu in de Achterhoek komt kieken en met t busje’gaot rondri’jen. Now moor hoppen da’w mekare mangsmaol weer teggen komt.

VauwayVolkswagen Bus De Smurf