Het combineren van uw verblijf met groepsactiviteiten

Bij een aantal lokale en regionale bedrijven in de omgeving zijn bijzondere groesactiviteiten te doen. Het is mogelijk om uw verblijf met Vauway te combineren met deze groepsactiviteiten zoals bijvoorbeeld bij bedrijfsuitjes, familiedagen of vrijgezellenfeestjes.

Bij FreeWheel in Vorden kunt u een scala aan bedrijfsuitjes boeken. Van Solex, TukTuk tot Dafje rijden en nog veel meer. Bekijk de website van FreeWheel voor een overzicht van de mogelijkheden of neem contact op met Monique Zeldenrust.
https://www.free-wheel.nl/

Bij Bootcampbos Zelhem zijn er mogelijkheden om in groepen wat te organiseren of om op zaterdagmorgen bij de bootcamp mee te doen.

Welkom bij In-Beweging

Caroline Boenink van de Groeitempel heeft leuke dingen om te doen als groep/bedrijfsuitje. Ze kan nog meer bieden maar dit past mooi bij ons retro:

Koe spiegelen: sessie de stal in waar je contact maakt met een koe en wat heeft die over jou te vertellen. Schrik niet!

  • Stagelopen op de boerderij: lekker in de buitenlucht en genieten van de boerderij. Wel met de handen uut de mouwen. Kalfjes voeren en tussen de koeien bezig zijn.
  • De vrije geest tussen de koeien: bezinning tussen de koeien en spiegelen van gedrag. Herkauwen doen koeien ook en hoe doe jij dat?.
  • Anders kiek’n: Zinnige zaken. Teambuilding de hei op, het bos in of hoe je het ook wilt zeggen. Ie wilt anders kiek’n toch? Hier gaat het ook om persoonlijk leiderschap en hoe kun je het met elkaar beter hebben zodat 1+1=3 wordt.
    Zeker de moeite waard om met een groep te doen. Kijk op haar site voor meer informatie.
    www.carolineboenink.nl

Bierbrouwerij een Whiskystokerij of een Wijngaard bezoeken er is heel veel mogelijk in de Achterhoek.
Wij moeten alleen even van u weten welke activiteiten u in de omgeving wilt gaan doen, wanneer u bij ons wilt overnachten en met hoeveel personen u wilt komen. Wij zullen de beschikbaarheid bij ons en het betreffende bedrijf controleren en vervolgens contact met u opnemen om de mogelijke opties te bespreken.

De Achterhoek, i-j mot d’r ewest waezen! Achterhoek, ik bun d’r ewest now i-j nog! Onmundig mooi dat i-jleu in de Achterhoek komt kieken en met t busje’gaot rondri’jen. Now moor hoppen da’w mekare mangsmaol weer teggen komt.

VauwayGroepsactiviteiten