‘De Roadrunner’ – Volkswagen busje huren

Retro kamperen en touren met de Roadrunner!

De Roadrunner is een Volkswagen T3 busje uit 1980 die door de jaren heen van binnen is uitgerust met leeslampjes, comfortabele stoelen voorin en een koelkast werkend op gas/12volt/240v. Ook is er een vaste luifel en een handige fietsendrager aanwezig. De stand kachel, een kluis en allerlei metertjes voor olie en accu heeft u ook volledig tot uw beschikking.

Het Volkswagen T3 busje komt uit 1980 waardoor er enige ‘littekens’ door het gebruik te zien zijn. Het busje is altijd goed onderhouden door een garagebedrijf die bekend is met oldtimers. De Roadrunner bezit een in 2017 gereviseerde motor en een versnellingsbak en koppeling welke in 2015 nieuw geplaatst zijn. Wij vinden het nou eenmaal erg belangrijk dat u veilig en verantwoord met onze Roadrunner op pad kunt gaan. Kortom, een zeer goed onderhouden bus waarop we trots zijn! Deze Roadrunner heeft een 2 liter luchtgekoelde boxermotor en doet zijn naam eer aan.

Binnenin de Roadrunner zult u hier en daar de nodige gebruikssporen tegen kunnen komen. Dit is vanwege de retro inrichting natuurlijk niet te voorkomen, maar ook dat heeft zo zijn charme! Het keukenblok is geheel ingericht in de jaren ’70 & ’80 stijl, inclusief de borden, kopjes en het keukenlinnen. Ook de stoeltjes en tafel voor buiten horen daarbij. ‘Lekker koddig naast elkaar liggen in een bedje van stro’ hebben we alleen niet waar willen maken. Hoewel het beddengoed wel van ‘toen’ is ging ons dat net iets te ver terug in de tijd!

Meer informatie

De prijzen voor het huren van het Volkswagen busje ‘De Roadrunner’:

 • Een 3-daagse ‘Het Wilde Oosten”toer : € 390,-  Bekijk: Wilde Oosten Toer
  Arrangement inclusief het verblijf op de campings, de Retro Kamperen Achterhoek musea toegangskaart, het boek, de streekproducten en de totale beleaving van deze prachtige tour.
 • Een 3-daags retro verblijf Route A (Achterhoek) of Route B (Bronckhorst), inclusief 2 overnachtingen op een camping en streekproducten tuute.
  Prijs € 365,- Bekijk: Grens Bronckhorst  Bekijk Route: Grens Achterhoek
 • Høken door de Achterhoek (mogelijk vanaf 2 overnachtingen), per overnachting: € 160,- Bekijk: Høken door de Achterhoek
 • Voorkeur dagen vrij/zat/zondag of dins/woens/donderdag maar bijna alles kan.Wilt u een extra nacht boeken? Dit is mogelijk voor € 140,- extra inclusief de kosten voor de camping dit via de mail/telefonisch aangeven

Van ons voor u aanwezig in het Volkswagen busje ‘De Roadrunner’:

 • Het boekje ‘Achterhoek voor beginners’.
 • Andere leuke ‘dialect’-boekjes en interessante lectuur over de Achterhoek.
 • Fietskaart met routes.
 • Een puzzeltje en spel ander ongein wat we verzameld hebben.
 • Lekkere streekproducten uit de Achterhoek in een ‘Mooi dai’je d’r bunt tuute’.
 • Eigen ANWB At Neet Warkt Buwd’r

1980-2020 40 jaar oud

Grijs

Retro look van binnen

Fietsendrager
Retro fiets
als optie te huur

Bronckhorst ‘Wandelgemeente van het jaar 2018’! In 2021 niets verandert nog steeds mooi wandelen!

Dit zijn onze routes

Het Wilde Oosten

Deze route is dé belevenis van het ‘Wilde Oosten’. Op deze route maakt u ontspannen en gewoontjes kennis met de geschiedenis en de cultuur van de Achterhoek. Onder het genot van bijpassende muziek ontmoet u de grootste iconen uit de Achterhoek. Op de route liggen er nog leuke items op u te wachten en voor de  reis ontvangt u thuis al het boek The Wild East.
Door gebruik te maken van onze Retro Kamperen Achterhoek musea toegangskaart, biedt deze route u de mogelijkheid musea te bezoeken.
In bruikleen een MP3 speler, Tommie, Graafschap sjaaltjes, klompen veur extra beleving.

Route Achterhoek

De A van Achterhoek. Deze route is circa 300 km lang en gaat langs de grens van de Achterhoek. Route A is verdeeld over 3 dagen, inclusief 2 overnachtingen.

Route Bronckhorst

De B van Bronckhorst. Deze route is circa 130 km lang en gaat langs de grens van de gemeente Bronckhorst. Route B is verdeeld over 3 dagen, inclusief 2 overnachtingen.

Foto’s kieken: De Roadrunner

De Achterhoek, i-j mot d’r ewest waezen! Achterhoek, ik bun d’r ewest now i-j nog! Onmundig mooi dat i-jleu in de Achterhoek komt kieken en met t busje’gaot rondri’jen. Now moor hoppen da’w mekare mangsmaol weer teggen komt.

VauwayVolkswagen Bus De Roadrunner