‘De Amescador’ – Volkswagen busje huren

Retro kamperen en touren met de Amescador!

Deze originele Volkswagen T2B Amescador uit 1974 wordt ook wel de bus met het konttentje of bedstede bus genoemd. Het is een weergaloze romantische ervaring om in deze tijdmachine te slapen en te reizen. Met een beetje luxe van nu zoals: een koelkast, navigatie, moderne radio en uh… eigenlijk ook niet meer. Ga je helemaal terug naar de jaren 70. Vroeger sliepen hier gerust 6 personen in, nu verhuren wij hem voor slechts 2 personen i.v.m. het aantal gordels en ruimte. Je kan kiezen om in het konttentje te slapen of bovenin in de veldbedjes. De nachten zijn kort maar het plezier duurt erg lang.

Deze bus camper van het type Amescador is lekker origineel van binnen het oranje, bruin en groen doet zeer aan je ogen van schoonheid. Onmundig veul plezier ervaar je met rijden van deze prachtige bus. Deze Volkswagen bus is voorzien van een koelkastje(tje), gaspitje en wasbakje. Oh en ook een oranje luifel die je gezellig samen kunt opbouwen en vervolgens heerlijk samen onder zitten en te keuvelen over vroeger of later als je groot bent.

De bus is uitgerust met alles wat nodig is om te kamperen, denk hierbij aan stoelen, bordjes, kopjes, bestek, boeken, spelletjes, afwasspullen ,keukenlinnen, beddengoed etc.

Meer informatie

1976

Wit

Retro look van binnen

Tijdmachine

Foto’s kieken: De Amescador

VauwayVolkswagen Bus De Amescador